Yleinen / 26.9.2020

Lehdistötiedote 26.9.2020

Lehdistötiedote, vapaa julkaisuun

 

Maailman ainoa Maitolaituri 2.0 Helsingissä

 

Pälkäneläinen Heikkilän Juustola on avannut lippulaivamyymälänsä Helsingin keskustassa. Hietalahden torialueella sijaitseva kumijalkamyymälä on ainoa laatuaan maailmassa. 

 

 

Maitolaituri 2.0 on täysin itsenäisesti ja kaikkina vuorokauden aikoina toimiva Heikkilän Juustolan verkkokaupan noutopiste. Verkossa tehdyt tilaukset ovat heti noudettavissa Maitolaiturilta, kellon ajalla ei ole merkitystä. Tuotteet tilataan, noudetaan ja nautitaan, juuri silloin kun niille on tarvetta ja asiakas niitä tarvitsee.

Maitolaituri 2.0 on tamperelaisen it-talon Bitwise Oy:n ja Heikkilän Juustolan rakkauslapsi, jonka suunnittelu ja toteutus on täysin edellä mainittujen tekosia, hyvässä ja pahassa.

Maitolaituri 2.0 on rakennettu ilman julkista tukea tai rahoitusta.  Projektin aikana on naurettu lakisääteistä enemmän ja tutustuttu entuudestaan täysin vieraiden toimialojen lainalaisuuksiin. 

 

 

 

Heikkilän Juustolan Maitolaituri 2.0 on reaaliaikaisesti etävalvottu sekä tuoteturvallisuuden varmistamiseksi että väärinkäytösten varalta. Samalla se kuitenkin on osoitus siitä, että ihmisiin pitää voida luottaa ja ihmiset ovat sen luottamuksen arvoisia kunhan he saavat tilaisuuden sen osoittaa. 

 

 

Maitolaituri 2.0 on ollut koekäytössä yli kuukauden Laitikkalassa Pälkäneellä. Toiminnassa ei ole ollut ongelmia ja videotallenteiden perusteella usealla asiakkaalla on hymy huulillaan siellä asioidessaan.

 

Maitolaituri 2.0 -projektin sivutuotteena on myös syntynyt maailman uniikein jääkiekko eli juustojääkiekko, joita on maailmassa 6 kappaletta.

 

 

Lisätietoja

Pekka Moisio, Heikkilän Juustolan yrittäjä 

pekka@juustola.fi / +35840 759 4549

www.juustola.fi

Seuraa Juustolan arkea

Heikkilän Juustolassa sattuu ja tapahtuu! Miksi luomumaitoa piti kääriä omenamehupakkauksiin, ja kuka on Carl-Kristian Rundman? Ota meidät seurantaan, ja viihdytämme (tai ainakin teemme parhaamme) sinua sekä asiallisilla että asian viereisillä jutuilla.