Tuotteet

Heikkilän Juustolan tuotteita on tarjoiltu lukuisissa palkituissa ravintoloissa ja kahviloissa ympäri Suomen. Kaikki tuotteemme valmistetaan ensiluokkaisesta kotimaisesta maidosta, sillä maku ja laadukkaat raaka-aineet kulkevat käsi kädessä. Juustomestarimme Annikan juustolassa valmistuvat laadukkaat tuore- ja kittijuustot sekä hapanmaitotuotteet unohtamatta herkullisia jäätelöitämme.

Luomujuustot

Vuosien varrella Juustolan perinteikästä reseptiikkaa on hienosäädetty vain vähän, sillä erinomainen maku ei kaipaa sirkustemppuja. Olemme varmoja, että jokainen juustoja arvostava löytää oman suosikkinsa Heikkilän luomujuustoista.

NuoriHerra luomujuusto

Heikkilän NuoriHerra on yllättävän voimakas mutta silti lempeän makuinen juusto. Juustomestarimme on kypsytellyt kittipintaista NuortaHerraa kellarissa kaksi kuukautta, jolloin sen suutuntuma on kehittynyt samettiseksi ja väri kullankeltaiseksi.

NuoriHerra sopii herkuteltavaksi sellaisenaan tai osaksi runsasta juustotarjotinta. Suosittelemme NuoriHerran seuraksi esimerkiksi kotimaista mustaherukkahilloa. Juusto kannattaa ottaa huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoilua, jotta sen aromit ovat parhaimmillaan.

Hämäläinen pitojuusto

Ennen vanhaan hämäläisiä pitoja järjestettäessä ei hötkyilty. Järjestelyt aloitettiin jo viikkoja etukäteen, ja runsaasta pitopöydästä löytyi aina itse tehtyä juustoa.

Heikkilän Juustolan Hämäläinen luomupitojuusto ei vaadi ympärilleen viikon kestejä, vaikka mikäpä jottei, jos aikaa on. Täyteläinen pitojuustomme on parhaimmillaan kahvipöydässä ja tietenkin kotimaisten hillojen kera.

Jalmari-leipäjuusto

Jalmari on perinteinen suomalainen juustoleipä tai leipäjuusto, miten se kunkin suuhun sopii. Jalmari on parhaimmillaan juuri
sellaisena kuin itse sen haluat: kylmänä tai kuumana, hillolla tai kahvin seassa tai vaikkapa aivan sellaisenaan. Jalmari on luomu, kuten muutkin Heikkilän Juustolan tuotteet.

Juustoherkku Jalmari on saanut nimensä Heikkilän juustomestari Annikan isoisoisän mukaan.

Luomugrillijuusto

Herkullinen Heikkilän luomugrillijuusto kannattaa pyöräyttää pannun tai parilan kautta salaattiin tai ruoan lisukkeeksi.

Grillijuusto on parhaimmillaan pinnalta hieman rapsakaksi paahtuneena ja sisältä pehmeänä. Kokeile kylkeen vaikkapa tulisen makeaa paholaisen hilloa.

Luomutäysmaito

Ensiluokkainen luomutäysmaito on Heikkilän Juustolan ylpeys. Heikkilän tilalla on pitkät perinteet maidontuottajina, joten me Juustolassa tiedämme miltä oikea maito maistuu.

Luomutäysmaitoomme luottavat niin baristat kuin laatutietoiset kuluttajat ympäri Suomen. Haluatpa sitten maidon maitona, maitosi tilkalla kahvia tai järistyttävän herkullisia pannukakkuja, Heikkilän raikas Luomutäysmaito toimii aina.

Maito on makuelämys

Me haluamme tuottaa makuelämyksiä, jotka ovat vertaansa vailla. Ei ole salaisuus, että ensiluokkainen maku vaatii erinomaiset raaka-aineet. Siksi luomu on Heikkilän Juustolalle itsestäänselvä valinta. Haluamme myös kunnioittaa raaka-aineemme todellista alkuperää, lehmiä.Heikkilän pastöroitu homogenoimaton Luomutäysmaito on pakattu käteviin 1,5 ja 5 litran hanapakkauksiin, joka takaa maidon tuoreuden ja raikkaan maun.

Saatavilla verkkokaupasta

Muuta luomumaidosta

Luomumaidosta valmistetaan myös sametinpehmeä Luomujukurttimme sekä vaihtuva valikoima muita luomumaitotuotteita.

Luomujukurtti

Lisäaineeton ja sokeriton maustamaton jogurtti on valmistettu erinomaisesta luomutäysmaidostamme. Sametinpehmeä Luomujukurtti on hyvää sellaisenaan, mutta mikäli haluat taittaa pientä happamuutta makealla, suosittelemme suuntaamaan hillopurkille tai marjametsään. Suomalainen mustikka tai vaikkapa makea mansikka ovat oiva pari Luomujukurtille.

Luomupiimä

Täyteläinen ja raikas luomupiimämme valmistetaan perinteiseen tapaan hapattamalla. Maistuu erinomaiselle sellaisenaan, smoothiessa, leivonnassa tai vaikka marinadin raaka-aineena. Piimästä on moneksi.

Jäätelöt

Valmistamme jäätelömme ensiluokkaisesta suomalaisesta maidosta ja kermasta, sokeria säästämättä.

Jäätelö

Valmistamme jäätelömme ensiluokkaisesta suomalaisesta maidosta ja kermasta, täyteläinen makuelämys on taattu. Valikoimamme kattaa kulloisenkin sesongin marjoja ja aina saatavilla on perusmakuja. Käytämme kotimaisia raaka-aineita, jos niitä on saatavilla tai yleensä edes olemassa.

Jäätelöitämme on saatavilla 500ml pakkauksessa ja 4500ml astiassa irtomyyntiin.

Verkkokauppamme palvelee

Hei juustohiiri tai luomumaidon ystävä, tuotteitamme voit tilata noudettavaksi täältä Laitikkalasta. Voit tehdä tilauksen kätevästi suoraan verkkokaupan kautta ja noutaa tuotteet ilmoitettuun noutoaikaan.

Juustolan tuotteita yrityksellesi?

Heikkilän Juustolan makuihin luottavat palkitut kahvilat ja ravintolat ympäri Suomen. Ota yhteyttä, jos haluat hemmotella asiakkaitasi ensiluokkaisilla luomutuotteilla.

Ota yhteyttä