Juustolan kuulumisia
4.6.2024
Makukylän Herkkurundi 14.6.2024
AJANKOHTAISTA MAKUKYLÄSSÄ Makukylän herkkurundi 14.6. klo 16-22 Upouusi tapahtuma polkaisee Laitikkalan kesäkauden käyntiin! Heikkilän Juustola, Kesänmaku, Rönnvikin viinitila ja Suttisen tila kutsuvat Teidät omiin toimipisteisiinsä tutustumaan, maistelemaan pieniä erikoisuuksia sekä tavanomaisuuksia, viihtymään ja nauttimaan musiikista. Jokaisessa paikassa on tarjolla sopivia pieniä annoksia ja illan aikana ehtiikin hienosti kiertää kaikki nauttien Laitikkalan kauniista kesämaisemista ja valoisasta […]
7.11.2021
Maitolaituri Hakaniemessä
Maitolaituri on päässyt uuteen kotiin ja löytyy nyt Hakaniemen torilta. Käy katsomassa ja ostoksilla, kaikkea löytyy. Ostoksille!
5.7.2021
Maitolaiturin kesäloma alkoi NYT
Maitolaiturin viime syksystä alkanut työputki Helsingin Hietalahdessa on toistaiseksi päättynyt. Kesän ajan Maitolaituri lataa akkujaan täällä Laitikkalassa ja samalla suoritetaan vuosihuoltoa. Tositoimiin palataan kesän päättyessä! Kiitos kaikille asiakkaillemme tästä kaudesta, syksyllä jatketaan!
14.4.2021
Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinto Heikkilän Juustolalle
Alfred Kordelinin säätiö on myöntänyt 5000 euron suuruiset Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnot Heikkilän Juustolalle sekä Lounas-Suomen ruokakulttuuriyhdistys Kaffelille. Jaakko Kolmosen 5000 euron ruokakulttuuripalkinnot juustolalle ja varhaisperunafestivaalille
26.9.2020
Lehdistötiedote 26.9.2020
Lehdistötiedote, vapaa julkaisuun Maailman ainoa Maitolaituri 2.0 Helsingissä Pälkäneläinen Heikkilän Juustola on avannut lippulaivamyymälänsä Helsingin keskustassa. Hietalahden torialueella sijaitseva kumijalkamyymälä on ainoa laatuaan maailmassa. Maitolaituri 2.0 on täysin itsenäisesti ja kaikkina vuorokauden aikoina toimiva Heikkilän Juustolan verkkokaupan noutopiste. Verkossa tehdyt tilaukset ovat heti noudettavissa Maitolaiturilta, kellon ajalla ei ole merkitystä. Tuotteet […]
30.7.2020
Kuinka paljon voi kotimaisuudesta maksaa?
Tämä kysymys on joskus meidän kaikkien mielissämme. Suomalainen tuote on joskus kalliimpi kuin “vastaava” ulkomainen. Tuotteiden hinta muodostuu tietysti useammasta asiasta, raaka-ainekustannukset, työn hinta, energian hinta, työntekijöiden palkka, verotus jne jne. Hintaero kotimaisen ja ulkomaisen tuotteen välissä ei ole yrittäjän voittoa, Suomessa kustannustaso on korkea vähän joka asiassa. Me täällä juustolassa olemme luonnollisesti teidän, […]
12.7.2020
Verkkokauppaamisesta
”Onhan tätä tehty ja paljon nähty, pitkälti jo toista viikkoa takana” -laitikkalalainen verkkokauppias Kiitos kaikille jo Maitolaiturilla käyneille! Suurempia ongelmia ei ole onneksi ollut, asiakkaat ovat kaikki saaneet tuotteensa ja Maitolaituri on toiminut odotetulla tavalla. Kehitysvaiheessa on tietysti pyritty ennakoimaan ja arvaamaan kaikki mahdolliset tapahtumat mitä voi tulla vastaan. Täytyy nostaa hattua ja […]
5.7.2020
Maitolaiturista, keväästä -20 ja kaikesta
Mikä ihme se on ja miksi sellainen piti tehdä?!? Aloitetaan helpommasta ja kerrotaan mikä Maitolaituri on. Yksinkertaisuudessaan se on siirrettävä noutopiste, jossa olevia tuotteita voi ostaa meidän verkkokaupastamme Maitolaituri – Digitaalinen maitolaituri Myynnissä on vaihtuva valikoima tuotteitamme, halutut tuotteet ostoskoriin, maksu ja hetken päästä sähköpostiin saapuu numerokoodi, jolla pääsee sisälle Maitolaituriin. […]
3.7.2020
Maitolaituri 2.0 on valmis
Heikkilän Juustolan Maitolaituri on nyt valmis. Maitolaituri on paikkaa vaihtava pop up –myymälä, jonka ovi aukeaa PIN-koodilla. Asiakas voi tarkistaa Maitolaiturin reaaliaikaisen sijainnin verkkokaupassa, tehdä tilauksen ja noutaa ostokset itsenäisesti vaikka keskellä yötä.
24.3.2020
Heikkilän Juustola yhteistyöhön ohjelmistotalo Bitwisen kanssa
Nyt jos koskaan on pakko miettiä luoviakin ratkaisuja. Ohjelmistotalo Bitwise ja lähiruokayritys Heikkilän Juustola aloittavat yhteistyön, jonka tarkoituksena on luoda täysin uutta liiketoimintaa törmäyttämällä kahden eri alan asiantuntijoita.
14.4.2019
Vuoden lähiruokateko 2019
Heikkilän Juustola on ensimmäinen maatila, joka on voittanut Vuoden lähiruokateko -palkinnon. Palkintoraadin mukaan Heikkilän Juustola on tehnyt pitkäjänteistä työtä alkutuotannon ja maaseudun yritystoiminnan elinvoimaisuuden eteen.